ensr
info@etourismconsulting.com +381 62 336 637

Besplatna Marketing Analiza

Spremni smo da uradimo kompletnu analizu svih internet marketing aktivnosti vašeg turističkog biznisa (analiza sajta, društvenih mreža, plaćenih kampanja), i da vam navedemo sve nedostake i propuste i ukažemo na greške koje trenutno pravite i to potpuno BESPLATNO!

 

Ali to nije sve!

Osim što ćemo vam ukazati na greške i nedostatke daćemo vam konkretne savete kako da ih uklonite i prevaziđete. Daćemo vam još mnogo saveta i reći šta tačno treba da raidte kako biste dobili više rezervacija i bolju prodaju na turističkom tržištu.

Međutim, ovo nećemo uraditi za svakoga.

Želimo da ovu besplatnu uslugu pružimo samo našim budućim potencijalnim klijentima. Da bismo vaš zahtev uzeli u razmatranje morate ispuniti sledeće uslove:

  • Spremni ste da uložite sredstva u internet marketing. Ukoliko mislite da su sajmovi, televizija i flajeri efikasniji i tu ulažete novac a od interneta očekujete goste bez ulaganja, bolje je da nas ne kontaktirate.
  • Žele više (direktnih) rezervacija i bolju prodaju
  • Pružate odličnu uslugu, ljubazni ste i profesionalni sa gostima i saradnicima. Ne volimo da radimo sa neljubaznim i arogantnim pružaocim usluga u turizmu i ugostiteljstvu. Internet marketing neće imati nikakvog efekta ukoliko ne pružate vrhunsku uslugu.
  • Spremni ste na promene. Zašto bismo radili analizu internet marketinga vašeg hotela/agencije ako niste spremni da kritike i sugestije uvažite i predložene izmene implementirate? 

Zato, ako mislite da bismo možda mogli da sarađujemo u budućnosti popunite formular ispod i, ukoliko smatramo da ispunjavate naše kriterijume,  kontaktiraćemo vas u najskorijem roku! U slučaju da prihvatimo izradu besplatne marketing analize za vas, niste ni u kakvoj obavezi da dalje sarađujete sa nama.